XXV Exporecerca Jove – Convocatòria de jurat

29 nov. 2023

A MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove, tornem amb les piles carregades i amb moltes ganes d’apropar, un any més, la recerca al jovent. És per això que per 25è any consecutiu, citem les ments més brillants i curioses del país a l’Exporecerca Jove, la fira de recerca juvenil sense ànim de lucre més gran d’Europa.

Les circumstàncies d’aquests últims anys ens han portat a provar formats diferents, a reinventar-nos i a plantejar-nos cap a on volem anar. Gràcies al vostre compromís i constant feedback, avui podem presentar-vos com serà d’ara endavant l’Exporecerca Jove. Una Exporecerca Jove renovada que no deixa de banda l’essència d’una fira de treballs d’investigació, però que alhora respon a les exigències comunicatives i divulgatives de l’actualitat.

 

 

 

 

 

 

 

Començant amb l’edició d’enguany, l’Exporecerca Jove s’estructurarà en dues parts:

a) Fase Fira: del 7 al 9 de març de 2024. Format clàssic de l’Exporecerca, en un recinte firal, amb presentació dels projectes en estands i un jurat temàtic especialitzat. Es lliuren els premis d’entitats patrocinadores i se seleccionen els finalistes de la categoria C. Oberta a participants de qualsevol categoria. La fira tindrà lloc a la universitat URL – Campus La Salle (Carrer del Lluçanès, 43, Barcelona).

b) Fase Final: 5 d’abril de 2024. Format emprat en la part presencial de les darreres edicions, amb presentació dels projectes en un espai diferent i amb un jurat no especialitzat. Es lliuren els premis Exporecerca Jove de la categoria C. En aquesta ocasió tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB).

És per això que li convidem a ser membre del jurat que avaluarà els treballs de recerca presentats a la Fase Fira de la XXV EXPORECERCA JOVE.

Gràcies a les vostres opinions recollides en l’enquesta de participació de l’anterior edició, estem treballant en millores tant per els participants com per els jurats.

Aquesta tasca implica visitar uns 10 treballs i valorar-los seguint les indicacions que li farem arribar. Estimem que el temps necessari per realitzar la valoració és d’unes tres hores (un matí o tarda). El jurat podrà evaluar els treballs en la data que determini al formulari de registre.

Gràcies a les valoracions proporcionades pels membres del jurat, MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove, pot atorgar els premis Exporecerca Jove que permeten als participants continuar la tasca de difusió de la seva recerca. Aquests premis consisteixen en la inscripció a altres mostres, fires o trobades d’àmbit nacional o internacional.

Si finalment s’anima a participar, cal que ompli el següent formulari (https://magmarecerca.org/ca/user/register) abans del 31 de gener del 2024. Li agrairíem que el respongués tant si participarà com si a hores d’ara no ho sap.

Si desitja més informació, pot visitar la nostra pàgina web https://magmarecerca.org/exporecerca/jurat/ o pot contactar-nos a través del nostre correu jurat@magmarecerca.org

Destaquem

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia - Qualitat educativa en els processos de transformació   https://revistes.iec.cat/index.php/RC... En aquest seminari es van volen recollir contribucions que, des de la recerca o les experiències i en clau de...

Simposi Rosa Sensat, 150 anys del seu naixement

Simposi Rosa Sensat, 150 anys del seu naixement

Representants de la SCP, el president, Josep Serentill i Neus Lorenzo van participar ahir al Simposi de RosaSensat amb motiu dels 150 anys del sei naixement de la pedagoga La consellera, AnnaSimo va inaugurar l'acte commemoratiu, posant en valor el seu llegat i la...

IA com a oportunitat per transformar el model educatiu

IA com a oportunitat per transformar el model educatiu

La Intel·ligència Artificial (IA) és una oportunitat per transformar el model educatiu. Neus Lorenzo, vicepresidenta de la Societat Catalana de Pedagogia, va particiar en la trobada 'Educació i Intel·ligència Artificial', organitzat per IGNITE Copilot al Hub Social de...