Grup de treball d’Educació Infantil GAEI (Grup Aprofundiment d’Educació Infantil)

El GAEI és un grup de professionals de l’educació que es preocupa i ocupar de l’Educació Infantil: Infant l’entorn comunitari que en facilita la qualitat i la millora.
Té com a finalitat la reflexió, formació i recerca pedagògica útil pels equip de mestres; l’escola, la família i la comunitat educativa. Les seves actuacions s’orienten a desenvolupament de propostes especifiques pels centres, les administracions i les entitats implicades en l’assistència educativa dels infants de 0 a 6 anys, en el marc del sistema educatiu.
  • Persones de contacte:

[+] Maria Jesús Llop Giner <mllop1@xtec.cat>

[+]  Ferran Aquilina <faquilina@uoc.edu>

 

 

 

 

Destaquem

Entrega dels premis 24è Exporecerca Jove

Entrega dels premis 24è Exporecerca Jove

Durant l’Assemblea de Socis d’avui, 16 de juliol, de la Societat Catalana de Pedagogia s’han entregat els Premis del 24è Exporecerca Jove. Enhorabona als seleccionats i a tots els participants! Els 5 guayadors van presentar treballs de l’àmbit de ciències, arts i...

Assamblea de Socis de la Societat Catalana de Pedagogia

Assamblea de Socis de la Societat Catalana de Pedagogia

Avui dia 16 de juliol s'està celebrant l’Assamblea de Socis de la @SCP_IEC fent un repàs per la memòria d’activitats més rellevants d’aquest any, valorant les activitats fetes i les col·laboracions institucionals per la la Junta i els Membres de la Societat al llarg...

2n Congrés Internacional de la SCP

2n Congrés Internacional de la SCP

Obert el Termini per participar en el 2n congrés internacional de la Societat Catalana de Pedagogia, els dies 28, 29 i 30 de Novembre 2024. Consulta la WEB DEL CONGRÉS Podeu presentar experiències, materials, i projectes!