Grup de treball Espiral d’Indagació

Fitxa del grup de treball 

L’Espiral d’indagació (Spiral of Inquiry) és una metodologia d’indagació en equip que té per objectiu la millora dels aprenentatges de tots els alumnes. Es proposa com a eina de millora per a la transformació dels centres educatius que formen part de les xarxes locals de transformació educativa. Té els eu origen en les propostes de la Linda Kaser i la Judy Halbert (Canadà).


 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest Grup té com Objectiu:

  • Connectar escoles de Catalunya i aportar acompanyament expert, experiències, estudis de cas, recursos i aprenentatge profesional.
  • Prendre part en la xarxa internacional NOIIE, en congressos i simposis de la xarxa; fer publicacions per donar visibilitat internacional a estudis de cas d’escoles catalanes.
  • Construir una visió, documentar els processos, ajudar les escoles de Catalunya amb seminaris, tallers, conferències i publicacions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La formació per a l’aplicació de l’Espiral d’Indagació afavoreix el desenvolupament professional i la cohesió dels equips docents.
     

 

 

Destaquem

Entrega dels premis 24è Exporecerca Jove

Entrega dels premis 24è Exporecerca Jove

Durant l’Assemblea de Socis d’avui, 16 de juliol, de la Societat Catalana de Pedagogia s’han entregat els Premis del 24è Exporecerca Jove. Enhorabona als seleccionats i a tots els participants! Els 5 guayadors van presentar treballs de l’àmbit de ciències, arts i...

Assamblea de Socis de la Societat Catalana de Pedagogia

Assamblea de Socis de la Societat Catalana de Pedagogia

Avui dia 16 de juliol s'està celebrant l’Assamblea de Socis de la @SCP_IEC fent un repàs per la memòria d’activitats més rellevants d’aquest any, valorant les activitats fetes i les col·laboracions institucionals per la la Junta i els Membres de la Societat al llarg...

2n Congrés Internacional de la SCP

2n Congrés Internacional de la SCP

Obert el Termini per participar en el 2n congrés internacional de la Societat Catalana de Pedagogia, els dies 28, 29 i 30 de Novembre 2024. Consulta la WEB DEL CONGRÉS Podeu presentar experiències, materials, i projectes!