PREMI EXPORECERCA JOVE DE LA SOCIETAT CATALANA DE PEDAGOGIA

12 març 2024

Volem donar les gràcies per col·laborar un any més amb l’organització de l’Exporecerca Jove, és gràcies a vosaltres que podem seguir creixent any rere any, ja portem quatre edicions.
En l’acte de Cloenda al Cosmocaixa es va fer entrega del premi  sent una mostra d’aquests 25 anys de recerca i d’il·lusions per part de l’organització i reforçant el vincle de col·laboració entre ambdues entitats que vam iniciar fa quatre anys.
Adjunta la fotografia dels premiats amb el nostre PREMI SOCIETAT CATALANA DE PEDAGOGIA, al centre el treball guanyador d’aquesta edició “Impacte de les noves tecnologies en la democràcia” d’Elena Salvador Herrera, i als extrems, la Carla i el Bru, que van ser els primers premiats fa 4 anys, actualment directors de l’Exporecerca Jove.

Destaquem

Conferència inaugural del Dr. Jaume Serramona

Conferència inaugural del Dr. Jaume Serramona

El doctor Jaume Sarramona va impartir la conferència inaugural titulada í ?, en la qual s’abordaren temes essencials relacionats amb l’educació i el currículum a Catalunya. L'acte inaugural del curs 2023 - 2024 de la Societat Catalana de Pedagogia va tenir lloc el 25...