Grup de treball Espiral d’Indagació

Fitxa del grup de treball 

L’Espiral d’indagació (Spiral of Inquiry) és una metodologia d’indagació en equip que té per objectiu la millora dels aprenentatges de tots els alumnes. Es proposa com a eina de millora per a la transformació dels centres educatius que formen part de les xarxes locals de transformació educativa. Té els eu origen en les propostes de la Linda Kaser i la Judy Halbert (Canadà).


 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest Grup té com Objectiu:

  • Connectar escoles de Catalunya i aportar acompanyament expert, experiències, estudis de cas, recursos i aprenentatge profesional.
  • Prendre part en la xarxa internacional NOIIE, en congressos i simposis de la xarxa; fer publicacions per donar visibilitat internacional a estudis de cas d’escoles catalanes.
  • Construir una visió, documentar els processos, ajudar les escoles de Catalunya amb seminaris, tallers, conferències i publicacions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La formació per a l’aplicació de l’Espiral d’Indagació afavoreix el desenvolupament professional i la cohesió dels equips docents.
     

 

 

Destaquem

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia

VI Seminari de la Revista Catalana de Pedagogia - Qualitat educativa en els processos de transformació   https://revistes.iec.cat/index.php/RC... En aquest seminari es van volen recollir contribucions que, des de la recerca o les experiències i en clau de...

Simposi Rosa Sensat, 150 anys del seu naixement

Simposi Rosa Sensat, 150 anys del seu naixement

Representants de la SCP, el president, Josep Serentill i Neus Lorenzo van participar ahir al Simposi de RosaSensat amb motiu dels 150 anys del sei naixement de la pedagoga La consellera, AnnaSimo va inaugurar l'acte commemoratiu, posant en valor el seu llegat i la...

IA com a oportunitat per transformar el model educatiu

IA com a oportunitat per transformar el model educatiu

La Intel·ligència Artificial (IA) és una oportunitat per transformar el model educatiu. Neus Lorenzo, vicepresidenta de la Societat Catalana de Pedagogia, va particiar en la trobada 'Educació i Intel·ligència Artificial', organitzat per IGNITE Copilot al Hub Social de...