9a TROBADA DE CENTRES INNOVADORS a Catalunya

16 jul. 2021

 

Dijous 30 de setembre a la Institució Cultural del CIC. Via Augusta 205, Barcelona + modalitat ONLINE

 

La 58 ena.TROBADA DE CENTRES INNOVADORS – 9 ena. a Catalunya cerca l’eficàcia formativa, la qualitat amb els ODS i el creixement personal. Té l’objectiu de facilitar l’intercanvi de coneixements i experiències entre els agents educatius, amb el propòsit d’adquirir idees que facilitin la millora de la seva eficàcia formativa.

S’inscriu en el projecte “centres innovadors” del GRUP DIM-EDU i está organitzada amb la Institució Cultural del CIC, lla Fundació Tr@ms i la Societat Catalana de Pedagogia. 

 

Què poden fer els inscrits? 

(1) Assistir a totes les activitats que vulguin

(2) Presentar una comunicació on-line a l’EXPOSICIÓ DE PANELLS TEMÀTICS (veure orientacions) o en presencial (veure orientacions)

(3) Oferir un taller/seminari on-line (veure orientacions)

 

Més informació, programa i inscripció (gratuïta!):

http://dimglobal.ning.com/profiles/blogs/jornadabarcelona21

Destaquem

2n Congrés Internacional de la SCP

2n Congrés Internacional de la SCP

Obert el Termini per participar en el 2n congrés internacional de la Societat Catalana de Pedagogia, els dies 28, 29 i 30 de Novembre 2024. Consulta la WEB DEL CONGRÉS Podeu presentar experiències, materials, i projectes!

 XXIV EXPORECERCA JOVE

Del 8 a l'11 de març s'ha celebrat la XXIV edició de #Exporecerca2023 Jove @magmarecerca al Campus de la Salle de la Universitat Ramon Llull @LaSalleBCN@uramonllull de Barcelona. Es tracta d'una fira on estudiants preuniversitaris presenten els projectes de recerca...

Jornada d’emprenedoria universitària Let’s UB!

La Societat Catalana de Pedagogia (SCP) ha estat jutge de la Fira d’emprenedoria Pedagògica del curs 2021-2022, organitzada pel Pràcticum del grau de Pedagogia de la Universitat de Barcelona. Les propostes més ben valorades han estat: Renov-Arte Projecte Sana&Suma...